Butikkutvikler.no AS

Unik rådgivning fra Norges mest unike butikkekspert

STRATEGI OG STRUKTUR

DET HØRES KANSKJE KJEDELIG UT...


Vel, kanskje det. Men det er altså de gode som vil bli bedre, og de VET at de må jobbe med utvikling. Og du har sikkert hørt det gamle uttrykket: "Utvikling eller avvikling". Aldri har det vært mer aktuelt enn nå. Det er også derfor du skal investere i din butikk sin framtid. Og det gjør du ikke ved å bestille enda flere varer, eller teste ut flere nye varegrupper, eller ved 'å bli bedre på instagram'. Det hjelper heller ikke å kjøpe ny butikkinnredning eller å skaffe seg nettbutikk. 


Hva skal en stakkars sjel gjøre, da?


Fortvil ikke. Det trenger ikke være hverken vanskelig, eller omfattende. Men det handler om at du faktisk er nødt for å planlegge, og du må jobbe strategisk. For du skal nemlig ikke frykte netthandelen, kjedene eller kjøpesentrene. Den største barrieren du skal bryte handler om noe helt annet: Du må jobbe med din mangel på strategi, planer og din butikk sin 'personlighet'. 


Og alt dette kan jeg hjelpe deg med. 


Velg om du vil jobbe direkte med meg, en-til-en, eller om du skal være med i mitt onlineprogram; Kunnskapsportalen. En butikkdriver blir aldri ferdig utlært. Du MÅ være i kontinuerlig utvikling. Butikkyrket er komplekst. Dagene er lange, kveldene er korte, og du kan ha lett for å nedprioritere butikkfaglig oppdatering. Portalen åpnes for innmelding kun to ganger i året. Kunnskapsportalen hjelper deg å få rammeverket rundt butikken din på plass. Du får tilgang til sjekklster, PDFer, tekster, filmer, lydfiler og bonuser. Hver måned får du et og annet spark bak, det er livesending og det er fellesskap med andre butikkdrivere, akkurat som deg. Det er ingen bindingstid, og du kan si opp når som helst. MED HJERTE FOR SELVSTENDIGE BUTIKKER

Møt Superheltmeg

#butikkutviklersverden


I mitt lille univers har jeg valgt å gjøre ting på min måte. Det jeg tilbyr passer ikke for alle. Men det gjør ikke noe, for alle er ikke min kunde. Jeg pleier å si at jeg er østlending på avveie, opprinnelig fra Oslo, men bosatt på Jæren. Er du på jakt etter en foredragsholder som får publikum til å veive med armene i været, eller danse på stolene, så kan du lete videre. Er du på jakt etter en rådgiver som selger deg sand i Sahara? Let videre.


Janteloven biter ikke på meg, og jeg har mitt helt eget Bygdedyr.  Jeg snakker om elefanten i rommet. Jeg har et kaldt hode, men et varmt hjerte. Jeg er ikke bare smart, jeg er klok også.  Det finnes alt for få kvinnelige superhelter, jeg elsker å reise, jeg synes fugl er tøft, kan ikke leve uten bøker og jeg tror på et liv før døden. Jeg har en sønn som jobber litt for meg, og jeg er så stolt av han. Og så er jeg litt crazy cat lady. Dèt beklager jeg. :-) Jeg er ordnerd, glad i å prate og spør du meg et spørsmål, svarer jeg gjerne på fem. 


GRATIS TIPS I BUTIKKFAGBLOGGEN

TIL KUNNSKAPSPORTALEN

EN-TIL-EN RÅDGIVNING

BLI MED I FACEBOOKGRUPPA